Contes per a les nits de lluna plena (Tremola Book 2) (Catalan Edition)

Contes per a les nits de lluna plena (Tremola Book 2) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Anna Maria Vilallonga

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Contes per a les nits de lluna plena (Tremola Book 2) (Catalan Edition)

Homes llop, bruixes, gats negres, ratpenats, fantasmes, princeses, vampirs, dimonis, suïcides, assassins, botxins. Contes per a les nits de lluna plena és un complet inventari de la flor i nata del fantàstic terrorífic més essencial.

En la primera part del llibre se destaca un tractament seriós, fosc i amarg. Són històries amb un rerefons de justícia poètica, fins i tot amarat de passió cariñosa i d'exaltació de la naturaleza, però no exempt de mal. La segona part, en canvi, representa una paròdia en tota la regla, una desmitificació insolent dels pilars del nostre imaginari.
El fil conductor que lliga les dues parts és que són històries de perdedors, d'outsiders, de losers, de marginats, de caiguts en desgràcia. Els relats són crítics, reivindicatius, desesperançats. Una reflexió de l'Anna Maria Villalonga sobre la complexitat de la naturalesa humana.

Volem remarcar que els contes es poden escoltar a través d'un codi QR que s'señala a l'interior del llibre amb les veus de Maribel Gutiérrez i Miquel Llobera sota la direcció artística d'Anna Maria Villalonga. Tots tres són molt aficionats a la literatura i han creat la pàgina web enveualta.cat perquè tothom pugui gaudir de narrativa i poesia en tot moment.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Anna Maria Vilallonga

Libros de Terror