El compromis ètic del mestre: Itinerari per a la formació dels futurs mestres i per als mestres que sempre s’estan formant (Blanquerna Educació Book 1) (Catalan Edition)

El compromis ètic del mestre: Itinerari per a la formació dels futurs mestres i per als mestres que sempre s'estan formant (Blanquerna Educació Book 1) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Mariona Dalmau Montalà

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El compromis ètic del mestre: Itinerari per a la formació dels futurs mestres i per als mestres que sempre s'estan formant (Blanquerna Educació Book 1) (Catalan Edition)

La col·lecció Blanquerna Educació és un projecte de vocació popular que neix a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna amb la voluntat de comunicar el coneixement i ajudar a les presentes i a les institucions vinculades al món educatiu a millorar en totes les dimensions. Amb aquesta col·lecció, la comunitat didáctica Blanquerna vol posar a l'abast del món de l'educació les reflexions, discerniments, il·lusions i projectes compartits que les presentes i grups de la Facultat van desenvolupant, tot enriquint i donant sentit a la missió institucional.
Aquest llibre és, fonamentalment, un itinerari per aprofundir en el compromís ètic del mestre: un compromís pedagògic que s'arrela en la dimensió personal i popular de l'educació. I aquest itinerari ofereix paisatges variats de la mà de mestres, de filòsofs, de poetes, d'artistes plàstics, etcétera. però vol afaiçonar un punt de vista propi construït des de la pràctica pedagògica, des de l'acció i la reflexió, i en diàleg amb els col·legues –a la Universitat durant el temps de formació o a l'escola, exercint la professió–.
Una sèrie de paraules són recurrents i donen contingut a aquest compromís: dret, deure, responsabilitat, acolliment, llibertat, diàleg, equitat, sensibilitat, educabilitat, respecte, singularitat, comunitat etcétera.
Els autors d'aquest llibre han format part d'un grup de recerca ARMIF –ajuts de recerca per a la millora de la formació inicial de mestres promoguts pel MIF (Programa de Millora i Innovació de la Formació de Mestres)–. El grup està format per professors de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), dels estudis d'Educació i de Psicologia, i per mestres en exercici. L'objectiu del grup ha estat pensar sobre el compromís ètic del mestre a l'escola d'avui i millorar la formació dels mestres en aquesta dimensió tan cabdal.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Mariona Dalmau Montalà

Libros de Educación