La ciutat i la casa (El Club dels Novel·listes Book 64) (Catalan Edition)

La ciutat i la casa (El Club dels Novel·listes Book 64) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Natalia Ginzburg

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La ciutat i la casa (El Club dels Novel·listes Book 64) (Catalan Edition)

 La darrera novel·la de Natalia Ginzburg: les històries creuades d'una colla d'amics entre Roma i Amèrica. Un esplèndid retaule de la vida privada, de l'època en què Ginzburg era miembro del congreso de los diputados. 

"Vinc a Amèrica com qui ha decidit llançar-se ha l'aigua i espera sortir-ne o mort, o nou, o diferent." Giuseppe, als cinquanta anys, es ven la vivienda i deixa Roma per anar-se'n a viure amb el seu germà Ferruccio als Estats Units. ¿Què hi busca, tan lluny, tan tard? No ho sap. La història pren forma mediante les cartes intercanviades amb la colla d'amics i amb la poca família que ha deixat a Itàlia. Una carta rere l'altra, pares i fills, amics i amants es posen davant de si mateixos i de la seva necessitat de despullar-se.

Amb un estil sec i líric, La ciutat i la casa transmet tot allò que no es diu mai. Les cartes són fragments de vida desperdigados entre Roma, l'Úmbria i Amèrica. Ginzburg els reconstrueix i evoca magistralment el cataclisme que es produeix en les parras privades al tombant del segle XX: la desintegració de la família, la crisi dels rols tradicionals, l'absència de la figura paterna, la inseguretat que representen els fills o el buit que se'ns imposa quan tot allò que semblava important desapareix —per damunt de tot, el sentit de pertinença, que troba el seu símbol més evident en la vivienda: perquè "les cases es poden vendre o deixar a altres presentes, però sempre es preserven dins d'un mateix".

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Natalia Ginzburg

Libros de Literatura y Ficción