Catalunya: un moment crític (Catalan Edition)

Catalunya: un moment crític (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Roger Palà

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Catalunya: un moment crític (Catalan Edition)

Catalunya viu un moment crític, amb una esquerra en crisi i un independentisme incapaç de plantejar estratègies de futur.
Hi ha alternatives?

Catalunya viu un moment crític, amb una esquerra en crisi i un independentisme noquejat per la repressió i incapaç de plantejar estratègies de futur. El país continua sense enfrentar els grans reptes globals: la crisi econòmica, les desigualtats, els problemes d'accés a l'habitatge o el canvi climàtic, però hi ha alternatives? Què pot dar la mirada del periodisme crític en aquest moment d'atzucac? Els periodistes Roger Palà i Sergi Picazo, impulsors del digital Crític, porten anys analitzant la realitat política i popular catalana. La seva aposta per desbloquejar la situació és la teoria dels ponts: un punt de trobada més enllà de l'independentisme entre les esquerres partidàries del dret a l'autodeterminació, per bastir un espai polític transformador que sigui l'opción alternativa a un tancament per dalt del règim del 78 i, alhora, un antídot contra els riscos d'una nova dreta independentista que s'emmiralli en els projectes de Trump o Salvini.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Roger Palà

Libros de Política