Castor: la bombolla sĂ­smica: El gran negoci gasista de l’oligarquia espanyola sacseja la terra (Periodistes Book 2) (Catalan Edition)

Castor: la bombolla sĂ­smica: El gran negoci gasista de l'oligarquia espanyola sacseja la terra (Periodistes Book 2) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Marsal

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Castor: la bombolla sĂ­smica: El gran negoci gasista de l'oligarquia espanyola sacseja la terra (Periodistes Book 2) (Catalan Edition)

El 2013, una onada de moviments sĂ­smics va sacsejar les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat. Van sonar totes les alarmes i el projecte Castor es va catapultar a les portades dels mitjans. I tot per un magatzem submarĂ­ de gas instal·lat vint-i-2 quilĂČmetres mar endins, davant de VinarĂČs i Alcanar, gestat amb "estiuenca nocturnitat" i sense els reportes sĂ­smics exigibles, al costat mateix d'una falla de dimensions notables.

Les advertĂšncies insistents van ser obviades i els promotors van tirar pel dret, ocultant el fracĂ s de les proves d'injecciĂł.

Castor: la bombolla sĂ­smica inspecciona els orĂ­gens del projecte i l'entramat d'empreses —l'ACS de Florentino PĂ©rez al capdavant— que li han donat forma, sempre amb la benedicciĂł dels governs socialista i habitual.

Jordi Marsal posa llum a la adquisiciĂłn de voluntats, els interessos inconfessables i els intents barroers —de l'compañía i del govern espanyol— per eludir que les administracions catalanes intervinguessin en el procĂ©s d'autoritzaciĂł.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Jordi Marsal

Libros de PolĂ­tica