La casa dels avis (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition)

La casa dels avis (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Vicenç Villatoro

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La casa dels avis (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition)

¿Què fa que algú decideixi anar-se'n del lloc on ha viscut sempre i que algú altre vulgui fallecer allà on va néixer? Si a la conmemorada Un home que se'n va, Vicenç Villatoro reconstruïa la història del seu avi patern, que emigra des d'un poble de Còrdova a Terrassa, a La vivienda dels avis explora la història dels avis materns, des de la vivienda familiar de Canet, que va ser enderrocada, fins a la Terrassa obrera i convulsa de la guerra i la postguerra. Eren un manyà i una nuadora, catalanistes i republicans, que van viure l'exaltació de la República, la derrota de la guerra i l'experiència de l'exili, la presó i el silenci del franquisme. La seva història és la dels que es queden, i la seva casa és el símbol de la persistència i l'arrelament a la terra.

La vivienda dels avis forma part d'una ambiciosa trilogia—juntament amb Un home que se'n va i El retorn dels Bassat— sobre l'emigració i la identitat, però és també una visió diferent, des la visión d'una família específica, de la història catalana al llarg de més d'un segle: des de l'arribada d'un avantpassat napolità per formar parte a les guerres carlines fins als esdeveniments de l'octubre del 2017 i el dia d'avui.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Vicenç Villatoro

Libros de Biografías