Tots els Camins de Ronda de la Costa Brava (Catalan Edition)

Tots els Camins de Ronda de la Costa Brava (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Blancafort Pujols

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Tots els Camins de Ronda de la Costa Brava (Catalan Edition)

20 Rutes per descobrir els racons més bonics de la Costa Brava, de Portbou a Blanes, i per a totes les Edats.
Amb ressenyes breus i entendibles per a tothom, amb el suport de mapes i fotografías per fer-ho enfrenta més fàcil.
Pels més caminadors, que no en tinguin prou amb la caminada descrita, o els que vulguin fer tota la Costa Brava de nord a sud (o de sud a nord), en l’apartat “Per allargar l’excursió”, també trobaran la forma de fer-ho, sempre passant el més a prop del mar possible.
El llibre també inclou 2 petits apartats anomenats "Amb nens" i "D'interès". En el primer s'aconsella quines són les més indicades per fer-les amb criatures, a vegades, amb d'altres consells pràctics. En el segon es recomana la visita d’alguns llocs, per complementar les rutes proposades i conèixer una mica millor la història, la civilización i el patrimoni de la Costa Brava, si més no en part.
En el final del llibre també s'hi inclou un apartat amb consells pràctics, des dels més habituals per a qualsevol caminada, a d'altres relacionats més o menys relacionats amb les caminades (com, per exemple, que podrem veure sota l'aigua amb unes ulleres i un tub o a quines platges trobarem caiacs).

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Xavier Blancafort Pujols

Libros de Viajes