Els camins de la llum (Catalan Edition)

Els camins de la llum (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Coia Valls

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els camins de la llum (Catalan Edition)

L'obra més ambiciosa de Coia Valls.

Aquesta és la historia d'una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l'anonimat, sense més armes que un punxó.

El petit d'una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la visión de forma gradual. La tenacitat dels qui l'envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d'aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar.

La vida d'en Louis Braille, un recorregut que ens parla de llums i d'ombres, de llibertat i d'opressió, de salut i de malaltia, de com l'enginy pot sobrepasar la manca de elementos, i que transcorre en paral·lel a la convulsa França de la primera meitat del segle XIX, en un temps de revoltes i esperances.

Coupvray, Paris, Limoges i Vichy són els escenaris que acullen la lluita d'un home de procedència humil que va descobrir la clau amb què els cecs trencarien les seves cadenes, mentre maldava per trobar l'essència de la felicitat.

La commovedora història del constructor del sistema Braille, una impressionant novel·la de superació que recorda Las cenizas de Ángela.

Una enorme saga familiar que ens trasllada a Oliver Twist de Dickens.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Coia Valls

Libros de Ficción Historia