Camí cap a un somni: Amb un pla d’entrenament per fer 10 km, mitja marató i marató (Fora de Joc Book 20) (Catalan Edition)

Camí cap a un somni: Amb un pla d'entrenament per fer 10 km, mitja marató i marató (Fora de Joc Book 20) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Roger Roca

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Camí cap a un somni: Amb un pla d'entrenament per fer 10 km, mitja marató i marató (Fora de Joc Book 20) (Catalan Edition)

En aquest llibre hi trobem un repàs a la trajectòria escencial i esportiva de Roger Roca, campió mundial de duatló. Es tracta d'una visió franca i emotiva que ens deixa ingresar en la persona que hi ha darrere l'deportista, per presenciar com es gesta una vida encargada de l'esport. Ens descriu tot el procés que el condueix a proclamar-se campió del món de duatló, i ens afegeix un pla d'entrenament de curses de diez km, de mitja marató i de marató perquè també puguem reeixir en la pràctica esportiva.

Per a l'creador, l'esport ha estat la seva escola de vida i l'ha convertit en la persona que és. Li ha fet tastar èxits però també l'ha fet superar i aprendre de les dificultats, dels errors, dels fracassos i de les renúncies:

"No he estat mai un superdotat. El meu èxit rau en el treball, en l'esforç, en la especialidad i en la constància dels meus propòsits, potser inclús més que en la constància dels meus actes"

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Roger Roca

Libros de Deporte