La caiguda dels gegants (The Century 1) (Catalan Edition)

La caiguda dels gegants (The Century 1) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ken Follett

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La caiguda dels gegants (The Century 1) (Catalan Edition)

Una enorme novel·la que cuenta les parras de cinc famílies: una de america, una gal·lesa, una anglesa, una alemanya i una russa, amb el rerefons de la Primera Guerra Mundial, la Revolució Russa i els profunds canvis socials que aquestes varen comportar.

Primer volum de la trilogia «The Century»

La història comença el 1911, el dia de la coronació del rei Jordi V a l'abadia de Westminster. El destí dels Williams, una família minera de Gal·les, està unit per l'amor i l'enemistat al dels Fitzherbert, aristòcrates i propietaris de les mines. Lady Maud Fitzherbert s'enamorarà de Walter von Ulrich, un jove espia a l'ambaixada alemanya a Londres. Les seves parras s'entrellaçaran amb la d'un assessor progressista del president dels Estats Units, Woodrow Wilson, i les de 2 germans russos als quals la guerra i la revolució han arrabassat el somni de buscar fortuna a Amèrica.

Des de Washington fins a Sant Petesburg, des de la immundícia i els perills de les mines de carbó fins als luxosos canelobres dels palaus aristocràtics, passant pels passadissos de la Casa Blanca i el Parlament de Westminster, Ken Follet ens ofereix, en la seva novel·la més ambiciosa, l'acurat retrat d'una època i de les passions que van sacsejar la vida dels seus personatges.

«La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres parras. D'alguna forma, és la història de tots nosaltres.»
Ken Follet

La crítica ha dit...
«Alta política i baixes passions (i al reves) conformen un fulletó de enorme dimensions que asegura a Follett com a mestre rellotger del regne del best seller.»
Qué Leer

«Ken Follett no és un escriptor, sinó un fenomen popular.»
El Cultural de El Planeta

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ken Follett

Libros de Acción y aventura