La Brigada Lluminosa (Catalan Edition)

La Brigada Lluminosa (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Kameron Hurley

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La Brigada Lluminosa (Catalan Edition)

L'autora de The Stars are Legion i guanyadora de 2 Hugos ens porta una nova novel·la trepidant de ciència-ficció sobre una guerra futurista en què els soldats són transformats en llum per transportar-los al front de Mart.

"Van dir que la guerra ens convertiria en llum. Volia conformar part dels herois que ens donarien aquest món millor."

La Brigada Lluminosa. Així és com els soldats que lluiten en la guerra contra Mart anomenen els que tornen… diferents. Tothom queda transformat pel que la corporació els debe de fer per transformar-los en llum. Els que sobreviuen aprenen a cenyir-se ha les instruccions de la missió, passi el que passi realment durant el combat.

Dietz, que termina d'llegar a la infanteria, comença a presenciar salts de combat que no coincideixen amb els de la seva secció. I els mals salts que fa expliquen una història de la guerra que no encaixa amb el que el comandament corporatiu vol fer creure a les tropes.

 

"Una combinació de Tropes de l'espai i Al límit de l'endemà. Un futur dur i horrible on les guerres són entre corporacions i la seva maquinària ens desmenuza a tota la resta, però on hi ha espai per a l'esperança, i herois, i una crida a tots nosaltres a ser llum en èpoques fosques. El control de les diferents línies temporals és realment impressionant. Hurley aconsegueix que el que devia ser un llibre tremendament bien difícil d'escriure sembli senzill, i no es faci mai avorrit."
Rebecca Roanhorse, autora d'El rastre del llamp.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Kameron Hurley

Libros de Ciencia Ficción