El bosc dels quatre vents (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

El bosc dels quatre vents (Clàssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a María Oruña

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El bosc dels quatre vents (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

A principis del s. XIX, el doctor Vallejo viatja de Valladolid a GalĂ­cia amb la Marina, la seva filla, per ser Ăștil com a metge en un poderĂłs monestir d'Ourense. AllĂ  descobriran un mĂłn i uns costums molt particulars i viuran la caiguda de l'EsglĂ©sia i el desenlace definitiu de l'Antic RĂšgim. La Marina, interessada en la medicina i en la botĂ nica perĂČ sense permĂ­s per estudiar, lluitarĂ  contra les convencions socials que la seva Ăšpoca li imposa sobre el comprender, l'amor i la llibertat, i s'embrancarĂ  en una aventura que, sense pretendre-ho, guardarĂ  un secret de mĂ©s de mil anys.

A l'actualitat, en Jon BĂ©cquer, un peculiar antropĂČleg que treballa localitzant peces histĂČriques perdudes, inspecciona una llegenda. NomĂ©s començar les seves indagacions, a l'hort de l'antic monestir apareix el cadĂ ver d'un home vestit amb un hĂ bit benedictĂ­ tĂ­pic del s. XIX. Aquest fet farĂ  que en BĂ©cquer, juntament amb el sergent Xocas, s'interni en els boscos de GalĂ­cia buscant respostes i descendint pels sorprenents esglaons del temps.

Una novel·la commovedora sobre una dona que s'enfronta a les convencions del seu temps i aconsegueix transcendir fins als nostres dies.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Mås Libros de María Oruña

Libros de Policiaca Negra y Suspense