Barcelona: Una biografia (No Ficció) (Catalan Edition)

Barcelona: Una biografia (No Ficció) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Enric Calpena

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Barcelona: Una biografia (No Ficció) (Catalan Edition)

La Barcelona que avui coneixem, que rep equipo milions i mig de turistes l'any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit  revolucionario (la Nova York europea) i  per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d'història i del dia a dia dels seus successius habitants. 

Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se ha les noves circumstàncies i reinventant-la en todos y cada època.

Barcelona. Una biografia dóna compte d'aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d'una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en constante evolució. L'èpica d'una ciutat a la vora del Mediterrani que s'ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.

Entre el passat i el present, atenent als episodis més resplandecientes i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona.  Una biografia és un llibre indispensable per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d'una ciutat emblemàtica.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Enric Calpena

Libros de Historia