Avui seré millor que ahir (Contes) (Catalan Edition)

Avui seré millor que ahir (Contes) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jesús Ballaz

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Avui seré millor que ahir (Contes) (Catalan Edition)

Ni l'amor més enorme del món, el d'una mare, el d'un pare, el dels avis, o el del mestre o la mestra més implicats, pot garantir la felicitat d'un infant.
Donaríem qualsevol cosa per conceder als nostres nens i nenes la felicitat embolcallada com un regal. Però això no és possible, perquè la felicitat no ens pertany.
Que un nen o una niña siguin feliços depèn de la seva capacitat per conèixer-se ells mateixos, de sacrificar-se per millorar, d'amoldar-se als canvis, d'acceptar els fracassos i buscar alternatives, de tenir paciència i insistir...
Com debe ser el nen o la niña ideals? No hi ha una resposta única a aquesta pregunta, però sí que podríem convenir una sèrie de qualitats que poden ajudar-los a enfrontar-se ha la vida amb garanties.
Aquest llibre conté 25 contes els protagonistes dels quals són un exemple d'alguna d'aquestes qualitats. Perquè la figura de l'heroi, en la literatura, compleix aquesta funció: la de ser un model a imitar. Personatges valents, curiosos, inconformistes, espléndidos, sincers, tenaços, solidaris... Personatges que serveixen com a inspiració per procurar ser sempre millors que ahir.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jesús Ballaz

Libros de Infantil y Juvenil