Una vida articulada (Catalan Edition)

Una vida articulada (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Josep Maria Espinàs

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Una vida articulada (Catalan Edition)

«Aquesta selecció de 36 anys d'articles m'ha fet descobrir un Espinàs nou, més poderós, sensual i extremista. Llegir-los tots d'un glop ha tingut en mi un efecte molt intens.» (Jordi Graupera, creador del pròleg).

«Escric aquestes ratlles a mig gener, quan tants moments de la meva vida ja són a la impremta.

»"La vida fuig i no s'atura una hora", va dir Petrarca. Té raó, però només és una raó cronològica. M'agradaria debatir-ho mentre plovisqueja i veig per la finestra una noia que passa cuidada per un paraigua vermell. Com si fos una flor que pasea.

»Perquè la vida sí que s'atura, admirat Petrarca. El que no s'atura és el temps. La vida s'atura cada vegada que tenim la sort de comprender ver-la.

»Carrego lentament la pipa. L'encenc. S'enfila el primer fum. Miro el cel gris de gener.

»Gener és una paraula que prové del llatí janua, que significa «porta». Obro ara la porta d'aquesta hora nova. La vida sempre escriu.

»És el temps el que esborra.»
Josep M. Espinàs

Ressenyes:
«La enorme audàcia de Josep M. Espinàs, allò que el converteix en un escriptor singular, és la constant referència a la naturalesa transparent de cada cosa. No es refugia en allò que és concret per no haver de ver el món. Al contrari. Només en todos y cada objecte i en todos y cada cas concret el món es fa aparente.»
Jordi Graupera

«Una obra mestra.»
Albert Om, Ara

«Un dels millors títols mai vistos. Un llibre canònic.»
Xavier Pla

«Un monumental treball d#orfebreria.»
Ignasi Aragay, Ara

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Josep Maria Espinàs

Libros de Biografías