Ara o mai: Entendre el teu planeta i la urg√®ncia d’actuar (El fil d’Ariadna Book 124) (Catalan Edition)

Ara o mai: Entendre el teu planeta i la urgència d'actuar (El fil d'Ariadna Book 124) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Soler

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Ara o mai: Entendre el teu planeta i la urgència d'actuar (El fil d'Ariadna Book 124) (Catalan Edition)

Hem d'entendre el mundo per agregar-nos a la revolució de l'Ara o mai.
La Terra t√© una hist√≤ria, que haur√≠em de con√®ixer, d'uns 4.500 milions d'anys. Els humans nom√©s fa uns 200.000 anys que vam apar√®ixer, per√≤ hi tenim una relaci√≥ apassionant i transformadora. Tot aix√≤ √©s el que s'ense√Īa de forma senzilla alhora que revolucion√†ria en aquest llibre. Expert en geologia i medi ambient, Xavier Soler resumeix els milions d'anys d'evoluci√≥ del nostre mundo, dibuixa el repte clim√†tic a qu√® ens enfrontem i es fa ress√≤ del crit d'alarma de la ci√®ncia: Ara o mai.

En els darrers cinquanta anys hem alterat greument els fràgils equilibris ecològics del mundo i, per revertir aquests canvis, caldrà meditar i accionar globalment, editar de forma responsable els sistemes econòmics i assumir noves formes de vida per a la humanitat. I fer-ho està a les nostres mans. Es tracta, ni més ni menys, que de continuar habitant aquest mundo en unes condicions humanes dignes de ser viscudes.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Xavier Soler

Libros de Ciencia y Tecnología