La bruixa que volava en una barra de pa (Llibres infantils i juvenils – Antaviana)

La bruixa que volava en una barra de pa (Llibres infantils i juvenils - Antaviana) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Eloi Sala i Vila

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La bruixa que volava en una barra de pa (Llibres infantils i juvenils - Antaviana)

Tot just acabades de traslladar a Tarragona, la doctora Olga Puig i la Txell, la seva filla de disset anys, mantenen una relaciĂł bien difĂ­cil i tensa.
La doctora Olga, vĂ­dua del periodista Òscar Dalmau, que es va ofegar en caure al mar durant una curta travessia amb el seu veler, rep la manipulada inopinada d'un notari de Buenos Aires, que la cita per a la lectura de les Ășltimes voluntats del senyor Carlos Camacho Villa.
Aquesta estranya circumstància fa que la relació entre mare i filla es faci enfrenta més insuportable.
El bien difĂ­cil encaix de la Txell a la nova ciutat es veu alleujat, perĂČ, per la presĂšncia d'un noi compromĂšs en la lluita per la justĂ­cia popular. Amb tot, el rerefons del misteriĂłs testament d'en Carlos Camacho i l'apariciĂł d'una beligerante banda de narcotraficants, encapçalada per un tal Duce, complicarĂ  en extrem la vida de l'Olga i la Txell.
Es tracta d'una histĂČria intensa, plena de tensiĂł sensible, de desavinences i patiments, de passats tĂšrbols i revenges, perĂČ tambĂ© de retrobaments i de noves oportunitats... De la capacitat que podem tenir les presentes de trobar sentit a la vida, enfrenta que de vegades sembli bien difĂ­cil.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Eloi Sala i Vila

Libros de Infantil y Juvenil