Aprenentatge amb sentit i valor personal. Estratègies, recursos i experiències de personalització educativa (Graó Educació)

Aprenentatge amb sentit i valor personal. Estratègies, recursos i experiències de personalització educativa (Graó Educació) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Cèsar Coll i Salvador

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Aprenentatge amb sentit i valor personal. Estratègies, recursos i experiències de personalització educativa (Graó Educació)

Aquest llibre encara un dels grans reptes de l¬īeducaci√≥ del segle xxi: la connexi√≥ dels aprenentatges i la personalitzaci√≥ did√°ctica.
Tabla de materias / Tabla de contenido: Per qu√® cal connectar els aprenentatges? El repte de l¬īeducaci√≥ formal en les societats del segle xxi ¬∑ L¬īaprenentatge com a projecte de construcci√≥ identit√†ria al llarg de la vida ¬∑ La personalitzaci√≥: una realitat indefugible ¬∑ Criteris per a una observaci√≥n 360 ¬∑ Com es pot fer? Experi√®ncies, elementos i estrat√®gies de personalitzaci√≥ des de la contextualitzaci√≥ did√°ctica i curricular ¬∑ Connectar contenidos escritos amb experi√®ncies personals ¬∑ Promover estudis emp√≠rics duts a terme pels estudiants sobre els seus interessos i comunitats de refer√®ncia ¬∑ Utilitzar aspectes de la civilizaci√≥n habitual dels aprenents ¬∑ Detectar, recon√®ixer i enriquir els interessos dels aprenents ¬∑ Utilitzar els fons de coneixement i d¬īidentitat dels estudiants i les seves fam√≠lies ¬∑ Utilitzar les TIC per connectar interessos i oportunitats educatives ¬∑ Utilitzar metodologies actives d¬īensenyament-aprenentatge ¬∑ Alentar la reflexi√≥ entre l¬īalumnat ¬∑ Experi√®ncies, elementos i estrat√®gies de personalitzaci√≥ des de l¬īorganitzaci√≥ dels temps, espais i agents educatius ¬∑ Contextualitzaci√≥ dels espais d¬īaprenentatge ¬∑ Espais per a l¬īexploraci√≥ i la creaci√≥ compartida ¬∑ Reconeixement i acompanyament por medio de processos de suport popular, mentoria i promoci√≥ ¬∑ Pres√®ncia i corresponsabilitat d¬īaltres contextos i agents ¬∑ Personalitzaci√≥ dels temps educatius ¬∑ La visi√≥n organitzativa a forma de comentari final ¬∑ Conclusions

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Cèsar Coll i Salvador

Libros de Psicología