Ambient, territori i paisatge: Valors i valoracions (Observatori de valors) (Catalan Edition)

Ambient, territori i paisatge: Valors i valoracions (Observatori de valors) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ramon Folcha

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Ambient, territori i paisatge: Valors i valoracions (Observatori de valors) (Catalan Edition)

Els autors han encarat el repte d'escriure sobre un tema tan aparentment eteri i subtil com els valors, per√≤ no en abstracte, sin√≥ referits a un altre tema complex, que √©s tan material, omnipresent i vast com el territori i la seva expressi√≥ observable, el paisatge. El viatge entre els 2 extrems, l'espiritual i el material, el cobreixen efica√ßment i √†gilment, per√≤ no pas amb celeritat, sin√≥ amb intensitat, sense deixar res per verd, valgui la dita tamb√© per la connotaci√≥ ecol√≤gica, que tanta import√†ncia t√© en el llibre ‚Äďo, per ser m√©s exactes, socioecol√≤gica, que √©s el terme que Ramon Folch adopta com a definidor de la seva primordial ocupaci√≥ professional, i que t√© l'avantatge, entre d'altres de m√©s cient√≠fics, de connectar netament amb el de la ge√≤grafa Josepa Bru. El resultat de la seva col¬∑laboraci√≥, des d'inst√†ncies alhora diferents i properes, √©s un llibre en qu√® es trenen de manera s√≤lida perspectives m√ļltiples, en un exercici inusual ‚Äďper bo i per infreq√ľent‚Äď de transversalitat intel¬∑lectual.

El resultat, en comunicar un mateix projecte, no es queda en una suma respectable però modesta, sinó que assoleix una multiplicació veritable i fecunda. Perquè no és només un llibre de tarannà naturalista, ni socioecològic, ni geogràfic, ni ètic, ni estètic, ni literari, ni econòmic, ni polític, sinó tots això alhora i de manera harmònica. Biografia dels autors: 

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Ramon Folcha

Libros de Filosofía