PA AMB XOCOLATA (Catalan Edition)

PA AMB XOCOLATA (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Teresa Roig

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

PA AMB XOCOLATA (Catalan Edition)

Un vespre, l’estiu de 1936, en Llibert veu un estel fugaç als afores del poble. La mare li ha dit que no marxi lluny. Que s’acosta una tempesta... Però ell vol demanar un desig: que torni a obrir la fàbrica de xocolata. I corre cap a l’arbreda, a buscar l’estrella que ha vist descendir. Amb la imaginació il·luminant els camps en tenebra. Perquè del cel només poden caure coses bones. O almenys això creia...
La realitat, però, és una altra ben diferent. Les notícies de la revolta corren com la pólvora. Molta gent desapareix de la nit al dia, abandonant llar, negoci i família. La guerra ha començat. I el que en Llibert troba al bosc, no és un estel sinó un home. Un pilot de l’Aviazzione Legionaria, que en el transcurs d’una missió segrega, ha patit un accident. I ha perdut alguna cosa més que l’avió: la memòria.

De l’autora de "L’herència de Horst", ens arriba una història d’amor, intriga, amistat i coratge. La crònica dels anys transcorreguts entre la vida i la mort, por medio de les vivències d’una família, de tot un país, durant la Guerra Civil Espanyola. El relat d’una generació que, setanta anys després, s’enfronta al seu passat a la recerca de la infància perduda. I d’un final feliç.

Teresa Roig, (Igualada, 1975) col·labora des de jove en publicacions i edita contes en tot tipus de mitjans i reculls, pels quals ha obtingut distintos premis literaris. Després de treballar durant anys en el ámbito audiovisual, actualment compatibiliza l’escriptura amb la maternitat. El 2007 publica la seva novel·la debut "L'herència de Horst" (Alisis), reconeguda per crítica i públic amb el Premi Setè Cel 2008 a la millor obra narrativa de l'any. El 2009 és el torn de "Pa amb xocolata" (Alisis) on demostra novament la seva habilitat per entrellaçar suspens històric amb històries humanes i properes, d'herois anònims que encarnen valors universals. El 2010 guanya el Premi Roc Boronat amb "El primer dia de les nostres parras" (Proa), on aprofundeix en el retrat de la fràgil condició humana, consagrant-se com una nova del panorama literari en català. El 2011 publica la seva quarta obra, "El blog de Lola Pons" (Columna), una entretenida tragicomèdia existencial que és rebatejada com "la Bridget Jones catalana". I el 2013 arriba "L'arquitecte de somnis"/ "El arquitecto de sueños" (Columna/ Roca) que ens descobreix l’apassionant història de la vivienda Milà i dels personatges que la van fer possible, entre ells Antoni Gaudí. La seva darrera novel·la, "La merceria" (Columna Edicions), és el retrat d'una família catalana i el seu negoci, en un trepidant viatge al llarg de tres generacions de dones.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Teresa Roig

Libros de Acción y aventura