√Ālvaro Siza, arquitecte …per ell mateix ¬∑ scalae: conversa ¬∑ matisos ¬∑ expressi√≥ (scalae architecture + architects ebook collection 7) (Catalan Edition)

√Ālvaro Siza, arquitecte ...per ell mateix ¬∑ scalae: conversa ¬∑ matisos ¬∑ expressi√≥ (scalae architecture + architects ebook collection 7) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a F√©lix Arranz

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

√Ālvaro Siza, arquitecte ...per ell mateix ¬∑ scalae: conversa ¬∑ matisos ¬∑ expressi√≥ (scalae architecture + architects ebook collection 7) (Catalan Edition)

Set√® exemplar de la col¬∑lecci√≥ en todo el mundo de libros electr√≥nicos d'arquitectura i arquitectes de scalae. √Ālvaro Siza Vieira comparteix un viatge, m√†gic i travessat pels m√©s profunds sentiments, als fonaments dels seus principis, maneres de fer i situacions resultants com a ciutad√†, com arquitecte i... com a escultor. Al repassar la seva traject√≤ria parla, fuma, canta, cuenta les seves tribulacions o queja pel que considera mancat de sentit, mentre simult√†niament dibuixa el perfil d'una esvelta dona que prueba el plaer tranqul de qui ha bridat, essent les 2 copes presents a la fr√°gil escena.
Un viatge, així, que abasta la vida pròpia i la memòria, apurades en un temps contant, passat, present i futur simultanis, de l'apreci personal del mestre de Porto per les presentes que des del reconeixement o des del silenci han sigut i tienen que proseguir essent part del seu horitzó. Presentes i arquitectures que palpiten en les mans d'un incansable dibuixant, arquitecte, escultor, enamorat, com a bon portuguès, dels mars de la bellesa i de la vida.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Félix Arranz

Libros de Arquitectura