Alliberat («Cinquanta ombres» segons en Christian Grey 3) (Catalan Edition)

Alliberat («Cinquanta ombres» segons en Christian Grey 3) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a E.L. James

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Alliberat («Cinquanta ombres» segons en Christian Grey 3) (Catalan Edition)

Reviu la sensualitat, el romanç i el drama de Cinquanta ombres alliberades des dels pensaments i els somnis d'en Christian Grey.

És un plaer invitar-vos al casament de la dècada, en el qual en Christian Grey s'unirà a l'Anastasia Steel en matrimoni. Ara bé, està fet per a això, ell? El seu pare en dubta, el seu germà li vol elaborar una festa inoblidable per acomiadar-se de solter i la seva núvia no pensa prometre-li obediència…

A més, el matrimoni comporta reptes nous. Per bé que la passió de l'Ana continua sent tan viva i ardent com de costum, el seu esperit rebel despierta els temors més pregons d'en Christian i posa a prova la seva obsessió per supervisar-la. Quan, a més, reapareixen entre ells les rivalitats i uns certs ressentiments del passat que posen en perill la seva relació, esclata un malentès que amenaça de dividir-los.

Serà capaç, en Christian, de sobrepasar els malsons d'infantesa i els turments de joventut? I quan descobreixi la veritat sobre els seus orígens, sabrà perdonar? Podrà acceptar l'amor incondicional de l'Ana, aleshores?

ACONSEGUIRÀ SENITR-SE'N FINALMENT ALLIBERAT, EN CHRISTIAN?

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de E.L. James

Libros de Romántica