Abans de les cinc som a casa: Premi BBVA Sant Joan 2020 (El Balancí) (Catalan Edition)

Abans de les cinc som a casa: Premi BBVA Sant Joan 2020 (El Balancí) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Albert Forns Canal

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Abans de les cinc som a casa: Premi BBVA Sant Joan 2020 (El Balancí) (Catalan Edition)

Alg√ļ es mor, la fam√≠lia es reparteix les coses de valor i contracta una compa√Ī√≠a perqu√® buidi el pis. Les seves pertinences terminen venudes als Encants i, el diumenge seg√ľent, un passavolant troba tretze llibretes al mercat de Sant Antoni. S√≥n els diaris d'un barcelon√≠ que, des de mitjans dels anys seixanta i durant quinze anys, va deixar const√†ncia del seu dia a dia.

El cliente de seguida s'adona que √©s tota una vida, el que recullen aquells quaderns, i entoma el repte maj√ļscul de reconstruir-la. Tan sols t√© unes aprecies fugaces que se√Īalen si aquell dia l'home va anar a la feina, al Liceu o d'excursi√≥ a Montserrat, i si va ¬†ser a casa abans de les cinc o m√©s tard. De tant en tant, uns noms ‚ÄďGrazia, Monz√≥, Marina‚Äď, uns carrers ‚ÄďNum√†ncia, Galileu‚Äď, bitllets de tramvia, d'coches de l√≠nia, algun viatge per Europa¬† i entrades a cinemes de sessi√≥ cont√≠nua.

Perqu√®, de qu√® est√°n fetes, les nostres parras? La resposta √©s aquesta novel¬∑la amb qu√® Albert Forns ens capbussa en una aventura fascinant: la recerca, a partir d'unes llibretes ‚Äď"la del pis nou", "la del casament", "la de la jubilaci√≥", "la de les primeres eleccions democr√†tiques"‚Äď, de la persona que s'hi amaga al darrere, l'Hilari, un personatge ordinari amb una vida extraordin√†ria. Una investigaci√≥ detectivesca que tamb√© pot llegir-se com un viatge al passat i com una reflexi√≥ sobre per qu√® escrivim.

Amb els seus diaris, l'Hilari va llançar al mar un missatge en una ampolla: aquest llibre reviu l'emoció de trobar-la i destapar-la.

Una aventura fascinant: la recerca, a partir d'uns diaris trobats, de la persona que s'hi amaga al darrere. Una investigació detectivesca que també pot llegir-se com un viatge al passat.

"Albert Forns entén la literatura com un joc de miralls amb la realitat. Redactada amb una curiositat maravillada, aquesta novel·la ens captiva perquè reconstrueix una vida per ver d'entendre-la, amb tots els seus matisos i contradiccions, i alhora averigua la naturalesa dels dietaris, sempre entre la vanitat i l'obsessió." Jordi Puntí

"Les bones novel·les sempre et descobreixen mons nous. El d'Abans de les cinc som a casa et sorprendrà." Jordi Coca

"Som davant d'un autèntic malabarisme literari, un trencaclosques escrit amb elegància, ple de suspens, gràcia i tendresa." Stefanie Kremser

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Albert Forns Canal

Libros de Literatura y Ficción