Els ossos soterrats (crims.cat Book 24) (Catalan Edition)

Els ossos soterrats (crims.cat Book 24) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Silvestre Vilaplana i Barnés

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els ossos soterrats (crims.cat Book 24) (Catalan Edition)

DesprĂ©s de la guerra civil, i en un petit indret del PaĂ­s ValenciĂ , cinc homes sĂłn salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. NingĂș no sap el parador concret dels cossos fins que, setanta anys desprĂ©s, l'arqueĂČloga JĂșlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on sĂłn els cadĂ vers i qui va assassinar aquells homes per tal de fer justĂ­cia i treure a la llum les seves restes.
A les extremes dificultats diniciar l'excavaciĂł s'hi afegiran coaccions de tota mena: des de polĂ­tics i eclesiĂ stics interessats en ver cap a laltra banda fins a ferides familiars mal tancades que ressorgeixen de l'oblit. I Ă©s que ja se sap: tot mort tĂ© una histĂČria al darrere que potser a algĂș no li interessa gaire desvetllar, i ni molt menys entender don venim i desenterrar el passat. I mĂ©s quan resulta que la fossa no contĂ© nomĂ©s els cadĂ vers dels cinc homes. Hi ha una sorpresa horrible amagada sota terra que ho canviarĂ  tot.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Mås Libros de Silvestre Vilaplana i Barnés

Libros de Policiaca Negra y Suspense