Catalunya, potència logĂ­stica natural: L’Estat contra el mercat (P.VISIONS) (Catalan Edition)

Catalunya, potència logística natural: L'Estat contra el mercat (P.VISIONS) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ramon Tremosa

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Catalunya, potència logística natural: L'Estat contra el mercat (P.VISIONS) (Catalan Edition)

Catalunya Ês un país pobre en elementos naturals. NomÊs a l'Edat Mitjana, amb el comerç, i als segles XIX i XX, gràcies a la indústria, Catalunya ha sobresortit i Barcelona s'ha situat entre les grans ciutats europees. Als nostres dies, l'estabilitat de l'euro i els tipus d'interès baixos han propiciat un llarg període d'expansió amb distintos indicadors en màxims històrics. Ara mateix, l'economia catalana Ês una de les mÊs obertes d'Europa.

Es tracta d'un èxit contra pronòstic, perquè el dèficit d'inversió pública imposat pels governs de La capital espaùola i certs marcs laborals, fiscals i energètics no ho seguidor gens fàcil. Tot allò que Catalunya tÊ avui de potència logística ho tÊ pel talent i per l'esforç de generacions. Per això sorprèn descobrir tantes iniciatives de tota mena que aprofiten les oportunitats que el segle XXI ha ofert.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Ramon Tremosa

Libros de EconomĂ­a