Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition)

Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Pep Sala

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition)

En motiu del 30Ú aniversari de la publicació del mític disc «Quina nit», els Sau ens expliquen totes les anÚcdotes, curiositats de concerts inoblidables i moments inigualables.

Un dels grups pioners del rock català i de més Úxit dels anys 90, deu discos i un munt de cançons que han aconseguit llegar fins els nostres dies.

Quina nit Ă©s el disc que catapulta Sau a l'Ăšxit al 1990. ha venut mĂ©s de cien.000 cĂČpies i te un himne, El Boig per tu, la cançó mĂ©s radiada de la histĂČria del nostre paĂ­s.

En el 30Ăš aniversari de la seva publicaciĂł, la banda SAU30 ho festeja amb el seu pĂșblic amb un concert "Quina nit, Quina lluna, que s'emetrĂ  a TV3 al desembre, una da un giro que comença al gener i un llibre on Pep SalĂłn i en Joan Capdevila, ens expliquen quĂš va passar durant la creaciĂł, enregistrament, promociĂł i da un giro d'aquest disc Ășnic. Un munt d'anĂšcdotes i curiositats, que ens transportaran als 90, a concerts inoblidables i moments inigualables. Un llibre per rememorar Sau, les seves cançons i rememorar-nos a nosaltres.

Pep SalĂłn Ă©s un dels mĂșsics mĂ©s influents de la mĂșsica catalana. Pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista i productor, a Sau, Pep SalĂłn & La Banda del Bar i en solitari.

Ha col·laborat amb artistes d'arreu del món com Robbie Robertson, Jackson Browne, Steve Hogarth, Kathy Chiavolla, Joan Manel Serrat, Luz Casal, Josep Carreras, Sergio Dalma, Shakira, Dyango.

Joan Capdevila, considerat el tercer Sau, va ser colletrista, manager i cofundador de la banda.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Pep Sala

Libros de BiografĂ­as