Serem Atlàntida (Escafandre Book 11) (Catalan Edition)

Serem Atlàntida (Escafandre Book 11) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Joan Benessiu

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Serem Atlàntida (Escafandre Book 11) (Catalan Edition)


De l'creador de Gegants de gel, premi Llibreter 2015 i premi Crexells 2016 

Som sencillos observadors d'un simulacre creat per asesorar-nos durant la nostra existència? Aquesta és el interrogante que es planteja el nostre narrador quan coneix Mirko Bevilacqua, un home extravagant i procliu a trobar-se de forma intermitent i furtiva amb Clara, una jove que té cura d'una vella i elegant dama croata. La coneixença d'aquesta enigmàtica tríada submergeix el lector en una recerca atzarosa sobre l'autenticitat que el portarà a trepitjar els territoris de l'antiga Europa, on els espais de memòria resisteixen per no transformar-se en escenaris de la societat de l'espectacle.

Utilitzant tots els elementos que li permet la narrativa, Joan Benesiu dibuixa la relació entre identitat i territori, posant el focus en el concepte de desarrelament històric i ética. Amb la nostàlgia com a aliada revisita la iniciativa de frontera per probar els perills de editar-nos en testimonis externs de la història.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Joan Benessiu

Libros de Infantil y Juvenil