El secret de Vesalius (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

El secret de Vesalius (ClĂ ssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Llobregat

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El secret de Vesalius (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Barcelona, maig del 1888. Al cap de pocs dies d'abrir-se la primera ExposiciĂł Universal del paĂ­s, apareixen els cossos horriblement mutilats de diverses noies. Les seves ferides recorden una antiga maledicciĂł de la ciutat oblidada durant molt de temps.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, rep la notĂ­cia que el seu pare ha mort, fet que l'ordena a tornar a Barcelona desprĂ©s d'anys d'absĂšncia. A partir d'aquest moment, es veurĂ  arrossegat a la persecuciĂł d'un despietat assassĂ­ mentre s'enfronta a les conseqĂŒĂšncies del seu propi passat.

En Bernat Fleixa, reporter del Correo de Barcelona, l'Ășnic interĂšs del qual Ă©s aconseguir una notĂ­cia que el faci famĂłs,i en Pau Gilbert, un enigmĂ tic estudiant de medicina que esconde un inesperat secret, s'uniran a l'Amat a la recerca d'un antic manuscrit anatĂČmic que pot canviar la histĂČria del coneixement i que resulta ser el primordial objectiu de l'assassĂ­.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Jordi Llobregat

Libros de FicciĂłn Historia