Apories de la vida quotidiana: Preguntes per no deixar de pensar (El fil d’Ariadna Book 101) (Catalan Edition)

Apories de la vida quotidiana: Preguntes per no deixar de pensar (El fil d'Ariadna Book 101) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Nemrod Carrasco

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Apories de la vida quotidiana: Preguntes per no deixar de pensar (El fil d'Ariadna Book 101) (Catalan Edition)

Una aporia Ă©s un carrerĂł sense sortida. Una dificultat lĂČgica de la qual no ens en podem sortir. Davant l'aporia nomĂ©s podem fer dues coses: conceder-li l'esquena i tornar enrere o enfrontar-nos-hi i descobrir quĂš hi amaga. I aquĂ­ ve la grĂ cia: una aporia ens fa meditar.

Quan reflexionem i ens fem preguntes apareix l'interrogant, el per quĂš, i tot s'atura. Ens atrevim a qüestionar la realitat, i d'aquĂ­ neix aquest llibre i el que pretĂ©n: fer trontollar alguna de les certeses de la nostra vida. Aquestes preguntes no sĂłn transcendents, potser ni tan sols importants (per quĂš ens tatuem, per quĂš ens agraden els dolents de la pel·lĂ­cula, per quĂš mirem de seure sols a l'autobĂșs o per quĂš creiem que hem de buscar la felicitat), perĂČ sĂłn l'explicaciĂłn impecable per meditar, establir un diĂ leg amb nosaltres mateixos o amb els altres i conĂšixer els plantejaments d'autors de totes les Ăšpoques que ja s'havien trobat amb una aporia abans que nosaltres.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Nemrod Carrasco

Libros de FilosofĂ­a