100 històries de l’aventura espacial: Èxits i tragèdies de l’espècie que somiava explorar el mĂŠs enllĂ  (De 100 en 100 Book 60) (Catalan Edition)

100 històries de l'aventura espacial: Èxits i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el mÊs enllà (De 100 en 100 Book 60) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Joan Anton Català Amigó

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

100 històries de l'aventura espacial: Èxits i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el mÊs enllà (De 100 en 100 Book 60) (Catalan Edition)

Des de sempre, l'home ha somiat en viatjar a l'espai. La visiĂł d'un cel estrellat evoca imatges de mons remots i fascinants, llocs enigmĂĄticos que aguarden ser explorats.

La humanitat ha viscut sempre recluída dins el mundo. A penes fa mig segle que hem començat a esgarrapar el cosmos, i en aquest temps hem après a huír de la gravetat de la Terra, examinar Mart amb robots i mantenir un laboratori permanent en òrbita. És xocant meditar que, tot i la nostra humilitat, haguem assolit èxits tan increïbles com trepitjar la Lluna.

Aquest Ês un llibre per festejar l'aventura de l'espai, i està farcit de gestes heroiques i de somnis fets realitat. TambÊ de tragèdies i errors colpidors que ens recorden el respecte obligat cap a un entorn perillós i agressiu.

L'espai representa una oportunitat per proseguir aprenent i avançant. La seva exploració Ês l'esperança d'un futur millor, en què, gràcies a haver-los practicat allà fora, siguem capaços d'impulsar valors com la solidaritat i la pau aquí, al nostre mundo.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Joan Anton CatalĂ  AmigĂł

Libros de Ciencia y TecnologĂ­a